Bedrijfsfeest

Voor een leuk idee voor het organiseren van bedrijfsfeesten kunt u terecht bij Strike Paintball. Voor groepen vanaf 10 personen is er een bedrijfsfeest te organiseren. Het is een leuke manier om eens iets anders te doen met uw collega’s. Een spannende manier om uw collega’s van een andere kant te zien en zeker een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ook grote groepen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsfeest. Er is voldoende ruimte op het mooie grote bosperceel wat Strike Paintball in gebruik heeft op Vakantiepark De Bergen in Wanroy, dus ook voor grote groepen is er voldoende gelegenheid om een bedrijfsfeest te organiseren. Voor groepen groter dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag. Na afloop kunt u met het gehele personeel een hapje eten in het restaurant wat zich op ons terrein bevindt. Ook douches zijn aanwezig!

Een avontuurlijk bedrijfsfeest in het bos, 2 teams, een ervaring zoals u nog niet eerder met uw collega’s heeft gehad en het allermooiste; iedereen kan het!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest dan kunt u bellen met Strike Paintball op het nummer 06-52628620 of u kunt het contactformulier op de website invullen.