Teambuilding

Strike Paintball kan u helpen als u op zoek bent naar een locatie voor teambuilding. Paintball is naast een sport een sensationele en spannende bezigheid. Het belangrijkste van Paintball is dat het in teams gespeeld kan worden. Deze teams spelen dan tegen elkaar, waardoor elk lid van een team goed mee moet werken. Dit is ideaal voor een teambuilding. Paintball zorgt er voor dat elk teamlid moet helpen om het andere team door middel van slimheid, initiatief, moed en tactiek kan aftroeven. Zo leren uw werknemers samen te werken en dat is het belangrijkste doel van teambuilding. Naast het leren samenwerken leren ze elkaar natuurlijk ook beter kennen!

Een Paintball sessie duurt ongeveer 3 uur en in die tijd kunnen circa 6 spellen gespeeld worden, waardoor het ook mogelijk om de teams af te wisselen, wat een positie draai kan geven aan de teambuilding. Aan het eind van deze teambuilding dag zullen uw werknemer moe, maar voldaan zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijk voor het organiseren van teambuilding bij Strike Paintball, neemt u dan telefonisch contact met ons via telefoonnummer 06-52628620. Via onze website kunt u ook het contactformulier invullen.