Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk idee om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan bent u bij Strike Paintball aan het juiste adres. Bij Strike Paintball kunt u verschillende spellen spelen, wat erg geliefd is voor een vrijgezellenfeest.

Een erg leuk idee voor een vrijgezellenfeest is het spel Bunnyhunt wat u bij ons kunt spelen. Bij dit spel kan er een konijnenpak gehuurd worden wat natuurlijk erg leuk is om de vrijgezel tijdens zijn vrijgezellenfeest aan te geven. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om een vrijgezellenfeest te vieren. Wat dacht u van gewoon een sessie paintball met 2 teams? Dit is een spannende en sensationele bezigheid, waarbij iedereen aan het einde van de dag moe, maar voldaan zal zijn. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te douchen na afloop en daarna een hapje te eten in het restaurant wat zich op hetzelfde terrein bevindt.

Het paintballterrein van Strike Paintball bevindt zich op een groot bosperceel in Wanroy. Het leuke hiervan is dat dit het paintballen een extra dimensie geeft. Hier kunt u elkaar aftroeven op slimheid, initiatief, moed en tactiek. Wie wordt het beste team?

Voor meer informatie over het organiseren van een vrijgezellenfeest kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06-52628620. Mailen kan naar info@strikepaintball.nl