Spanning en sensatie

Aan het eind van de middag bent u zeker moe en heeft u een spanning beleefd zoals u die allang niet meer heeft gehad!!! Even echt weg uit de dagelijkse beslommeringen. Lekker buiten, in het bos, 2 teams, een nieuwe uitdaging en Gegarandeerd plezier

2 teams spelen verschillende spelvarianten tegen elkaar. U troeft elkaar af op slimheid, initiatief, moed en tactiek iedereen kan het

Teamspirit kweken, bij ons komt het beste in u boven.

Bent u het haasje?, bij ons wordt de jacht geopend.


Naast een sport wordt paintball ook gezien als een sensationele en spannende bezigheid, waarbij u even de dagelijkse beslommeringen achter u laat. Paintball wordt buiten in het bos gespeeld, waardoor de spanning nog eens extra wordt benadrukt. Paintbal wordt gespeeld in 2 teams en verschillende spelvarianten, zoals Capture the flag, Kill the president of Bunnyhunt. Een paintball sessie duurt ongeveer 3 uur en u kunt in die tijd circa 6 spellen spelen.

Paintball is een sport waarbij veiligheid voorop staat. Daarom hanteren wij wel wat regels om de veiligheid te hanteren. Deze regels kunt u lezen op onze website onder het kopje “veiligheid”.

Het paintballterrein van Strike Paintball ligt op een mooi groot bosperceel op Vakantiepark De Bergen in Wanroy. Hier kunt u elkaar aftroeven op slimheid, initiatief, moed en tactiek en het mooiste is dat iedereen het kan! Aan het einde van de paintbal sessie zult u zeker moe zijn en heeft u een ongekende spanning beleefd!

Voor meer informatie over paintbal kunt u bellen met Strike Paintball op het nummer 06-52628620. Via onze website kunt u ook het contactformulier invullen.

Wij zien u graag binnenkort bij Strike Paintball in Brabant